Algemene informatie

Passe partouts en kaartjes
Je kunt een passe partout kopen tot 1 augustus, daarna is de inschrijving gesloten. Je kunt nog wel online losse kaartjes kopen voor alle avonden. Dat kan zolang we niet uitverkocht zijn. Via onze social media kanalen (Facebook en Instagram) en onze feestweekwebsite communiceren wij het als avonden zijn uitverkocht. 

Kaartverkoop voor de avonden is uitsluitend online, het is niet mogelijk om aan de deur kaarten te kopen.  


Voorwaarden passe partouts 

  • De passe partout is persoonsgebonden en moet persoonlijk worden opgehaald op donderdag 15 augustus tussen 19.00-21.00 uur. 
  • Een passe partout geeft je recht op toegang tot alle activiteiten die plaatsvinden in de feesttent tijdens de feestweek (van vrijdag 16 augustus t/m zaterdag 24 augustus 2024) met uitzondering van de bingo, het dorpsontbijt en muziek in de kerk.
  • Je moet de passe partout gedurende de hele feestweek bij je hebben.
  • Op verzoek van de organisatie moet je de passe partout kunnen laten zien.
  • Ook met een passe partout geldt de regel: vol is vol. Daarom stellen wij de regel dat je, indien je bij een activiteit aanwezig wilt zijn, uiterlijk om 21.30 uur binnen moet zijn.
  • Wees zuinig op de passe partout. Bij verlies o.i.d. wordt geen nieuwe verstrekt! 


Beveiliging en EHBO 
Er is iedere avond beveiliging in de tent en ook is er bij alle activiteiten EHBO aanwezig.  

Verkeersmaatregelen 
Tijdens de feestweek worden enkele tijdelijke verkeersmaatregelen getroffen. Wil je hieraan medewerking verlenen om alles zo goed mogelijk te laten verlopen? Wij stellen deze medewerking bij voorbaat heel erg op prijs. Ook vragen wij de bewoners van de verlichte straten om deze zoveel mogelijk autovrij te houden. 

Openbare verlichting uit 
Om te zorgen dat de straatverlichting goed uitkomt is tijdens de feestweek de openbare verlichting uit tot 00.00 uur. Let wel goed op, dat het dus kan zijn dat straten of stoepen minder of op een andere manier verlicht zijn dan anders.  

Foto, video, geluidsopnamen 
De organisatie maakt gebruik van foto- en videoregistratie. Bij het deelnemen aan of bezoeken van onze activiteiten geef je toestemming voor het maken van video-, foto- en geluidsopnamen waar je als bezoeker mogelijk in of op voor komt. De beelden kunnen door de organisatie worden gebruikt voor veiligheids- en promotiedoeleinden.